Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 138. Bölüm izle: EDHO 138. Bölüm Full Tek Parça İzle: İlyas ve Behzat Operasyonda

TAKİP ET

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 138. Bölüm full tek parça izleyici ile buluştu. EDHO 138. Bölüm full tek parça yayınlandı. Sezon finali yapmaya hazırlanan Atv'nin izlenme rekortları kıran dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 138. Son bölüm full izlemek için haberimizi takip edebilirsiniz. Zeki'nin, Hızır'a kurduğu tuzakla istihbarat ile başı derde giren Hızır'ın 21 Mayıs 2019'da ekranlara gelen EDHO 138. son bölüm de nasıl bir çözüm bulacağını göreceğiz.

Reklam
Reklam

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 138. Bölüm yayınlandı. EDHO 138. Bölüm full tek parça (Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 138. Bölüm izle: full tek parça) yayınlandı.

EDHO 138. Bölüm full tek parça izleyici ile buluştu. Sezon finali yapmaya hazırlanan Atv'nin izlenme rekortları kıran dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 138. Son bölüm full izlemek için haberimizi takip edebilirsiniz.

Zeki'nin, Hızır'a kurduğu tuzakla istihbarat ile başı derde giren Hızır'ın 21 Mayıs 2019'da ekranlara gelen EDHO 138. son bölüm de nasıl bir çözüm bulacağını göreceğiz.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 138. BÖLÜM İZLE (TIKLAYINIZ)

Eşkıya Dünnyaya Hükümdar Olmaz 138. bölümün'de, Hızır ve masanın başı yine belada. Her seferinde kaçmak için bir yol bulan Zeki Sivri, sinsice bir plan yaparak, Hızır ve masayı çok zor duruma düşürüyor. Tahsin Façalı'nın da dahil olduğu plan, Hızır ve masa'nın istihbarat ile arasını bozarak, arkalarına aldıkları devlet desteğini ortadan kaldırmak. Zeki Sivri, Hızır ve masaya ait olan silahları dolaylı yoldan örgüte satarak, olayın sorumluğunu masaya yıkıyor.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 138. BÖLÜM FULL TEK PARÇA İZLE (TIKLAYINIZ)

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 138. Son bölümünde; Alparslan ve Ünal bey'in bu olay dahil olmadıklarını açıklamalarına rağmen istihbarat başkanı Altan bey, 'çözemeyen sonucuna katlanır' diyerek, bu olayın halledilmesi gerektiğini aksi tahdirde sorumlusu masa olacağını vurguluyor.

EDHO 138. BÖLÜM İZLE (TIKLAYINIZ)

EDHO 138. Bölüm izle; İlyas ve Behzat silahların peşine düşerken, örgüte silahları satan 3 kardeş ile karşılaşıyorlar. Silahları güzellikle alamayacağını anlayan İlyas ve Behzat, operasyona girişiyor. Heyecan ve aksiyonun eksik olmadığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz:EDHO 138. Bölüm 21 Mayıs 2019'da izleyici ekranlara kilitleyecek.

EDHO 138. BÖLÜM FULL TEK PARÇA İZLE (TIKLAYINIZ)

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 139. Yeni Bölümü 29 Mayıs 2019 Salı akşamı yayınlanarak Atv'nin resmi internet sitesinde izleyebilirsiniz. EDHO 139. Bölüm.