Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 138. Bölüm Fragmanı - EDHO 138. Bölüm Fragmanı Hemen İzle : Hızır ve Ekibinin Başı İstihbarat İle Dertde: 'Çözemeyen Sonucuna Katlanır'

TAKİP ET

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 138. Bölüm Fragmanı yayınlandı. EDHO 138. Bölüm Fragmanı izleyici ile buluştu. Fenomen dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 138. bölümde heyecan dorukta. Aksiyon ve heyecanın eksik olmadığı EDHO 138. Bölüm'de diziye yeni karakterler katılırken, Zeki sinsice bir plan yaparak bu plana Tahsin Façalı'yı da dahil ediyor. İlyas, Esra'nın ölümünden duyduğu suçluluk duyarken, Ömür ile arasındaki ilişki nasıl şekillenecek, hepsi EDHO 138. Bölüm'de göreceğiz.

Reklam
Reklam

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 138. Bölüm Fragmanı yayınlandı.

EDHO 138. Bölüm Fragmanı izleyici ile buluştu. ATV'de ekrana gelen fenomen dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 138. bölümde heyecan dorukta. Aksiyon ve heyecanın eksik olmadığı EDHO 138. Bölüm'de diziye yeni karakterler katılırken, Zeki sinsice bir plan yaparak bu plana Tahsin Façalı'yı da dahil ediyor.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz: EDHO 138. Bölüm'de Esra'nın ölümü ile deliye dönen Hızır, Akif'i ortadan kaldırırken, her seferinde kaçmak için bir yol bulan diğer düşman Zeki Sivri'yi ele geçirebilecek mi? Zeki, masaya tuzak kurarak, masanın silahlarını örgüte sattırıyor. Örgüte silah satıldığını duyan istihbarat başkanı bu satıştan Hızır ve masayı sorumlu tutarak; "Çözemeyen Sonucuna Katlanır' diyerek ihaleyi Hızır ve masaya yıkıyor. Silah satışını gerçekleştiren 3 kardeşin mekanına giden İlyas, Behzat ve ekibi olayın çözülmesi için operasyon yapıyor. 

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 138. BÖLÜM FRAGMANI

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 138. Bölüm'de merak edilen bir çok konunun cevabını görmüş olacağız. Zeki Sivri'nin kaçırılma operasyonu ile yaralanan Haşmet Façalı iyileşirken, hastanede ziyarete giden Emine hanım, Ömür'ü, İlyas'a isteyeceklerinin sinyalini vermişti. Akif'in saldırısıyla hayatını kaybeden Esra için suçluluk duyan İlyas Çakırbey'li, Ömür ile aralarında ki ilişki için nasıl bir karar vereceği merak konusu.

EDHO 138. BÖLÜM FRAGMANI 

Alparslan, kendisine kurulan tuzağı fark ederek Akif'i ele geçirirken, Özlem'in annesi de, Akif'in gerçek yüzünü görmüş, Özlem ve Alparslan'ın evliliğine karşı tavrını değiştirerek, Alparslan'dan özür dilemişti. Alparslan ve Özlem arasındaki evliliğe de herhangi bir engel kalmazken, Fedailer'in lideri olan Alparslan'ın bundan sonra nasıl bir yol izleyeceği, ne gibi kararlar verecek.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 138. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

İlyas ve Behzat arasındaki düşmanlık sona ererken, Haşmet'in yaralanmasıyla aralarında ki samimiyette giderek artmış; Behzat'ın, İlyas'a "Kardeşim" sözcüğü damga vurmuştu. Behzat bu değişikliği, İlyas ve Ömür'ün ilişkisine nasıl yansıyacak.

Sezon finali yapmaya hazırlanan ATV'nin reyting rekortmeni dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz : EDHO, 138. yeni bölümüyle 21 Mayıs 2019 Salı akşamı Saat 20:00'da izleyici ile buluşacak.