Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 136. Bölüm Fragmanı - EDHO 136. Bölüm Fragmanı yayınlandı

TAKİP ET

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 136. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı? Atv'nin fenomen dizisi EDHO 136. Bölüm Fragmanı ne zaman yayınlanacak? Hızır, Mesut'u yok ederken, izleyici ekrana kilitleyen Haşmet acı kararı vererek oğlu Ferman'ın infazına onay veriyor. EDHO yeni bölümü ne zaman yayınlanacak, gelişmeleri haberimizde takip edebilirsiniz.

Reklam
Reklam

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 136. Bölüm Fragmanı yayınlandı. Atv'nin fenomen dizisi  EDHO 136. Bölüm Fragmanı izleyici ile buluştu.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 136. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Salı akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) 136. Bölüm fragmanı henüz yayınlanmamıştır. Her bölümü heyecanla beklenen EDHO yeni bölüm fragmanı yayınlandığı takdirde haberimizde yer alacaktır. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümüyle ilgili gelişmeleri haberimizden takip edebilirsiniz. 

EDHO 136. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) 136. Bölüm fragmanında; Alparslan, Özlem'e evlenme teklif ediyor. Ferman'ın kendi adamları tarafından boğulduğunu öğrenen Behzat adamlarının infazını gerçekleştiriyor.

İlyas ve Ömür arasındaki ilişki daha da derinleşirken, Hızır, İlyas'a bu ilişkinin adının koyulması tavsiyesinde bulunuyor, aksi takdirde bunun hem İlyas'a hemde Ömür'e zarar vereceğini ön görüyor.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ (EDHO) 136. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

İstihbaratçı Mesut'un ölümü ile yerine yeni gelecek olanların pazarlığını yürüten Ünal ve Alparslan nasıl bir yol izleyecekler. İlyas, Esra'ya düşmanı Zeki Sivri'nin fotoğrafını göstererek Esra'yı düşmanını yok etme konusunda ikna etmeye çalışıyor. Zeki Sivri'nin gerçek kimliğini öğrenen Esra kandırılığını düşünürken, İlyas'ın teklifine nasıl cevap vereceğini Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) yeni bölümde göreceğiz.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 136. Bölüm Salı akşamı saat 20:00'da Atv ekranlarında.

EDHO 135. BÖLÜM DE NELER YAŞANMIŞTI?

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 135. BÖLÜM İZLE (TIKLAYINIZ)

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 135 .Bölüm'de; Akif’in kurduğu tuzak yüzünden, fedailerin en önemli ismi kendini vatan için feda etmek zorunda kalırken Alparslan’ın üzerine, altından kalkması çok zor bir görev yıkılır.  

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 135. BÖLÜM FULL TEK PARÇA İZLE (TIKLAYINIZ)

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Son Bölüm'de Bu durumu da Çakırbeylilerin lehine çevirmeyi başaracak olan Alparslan, hayatını riske atma pahasına, çıktığı yolun sonunu görme konusunda ne kadar kararlı olduğunu bir kere daha kanıtlar. Amcasının özgürlüğü karşılığında elindeki önemli bilgileri paylaşmayı teklif ettiği Mesud ise ölümü üzerine kurulan asıl plandan bihaberdir. Ünal Kaplan'ın da önemli bir rol üstleneceği planda ilk hedef Akif'i saf değiştirmeye ikna etmek olacaktır. Mesud tarafından kaleminin kırıldığını öğrenen Akif'i kandırmak için ise çok çaba sarf etmek gerekmeyecektir.