Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 133. Bölüm Full Tek Parça İzle - EDHO 133. Bölüm (Son Bölüm) Full Tek Parça İzle

TAKİP ET

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 133. Bölüm Full Tek Parça İzle - EDHO 133. Bölüm (Son Bölüm) Yeni Bölüm Full Tek Parça İzle

Reklam
Reklam

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 133. Bölüm (EDHO) Full Tek Parça İzle - Son Bölüm izleyici ile buluştu.

Atv'nin fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde heyecan yine dorukta. 

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 133. BÖLÜM FULL TEK PARÇA İZLE (İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ)

EDHO 133. Bölümde, Yeni bir anlaşma yapmak için Mesut'la tekrar bir araya gelen Hızır ve Haşmet'in planı, kardeşlerinin onlardan habersiz yaptığı operasyonla bozulmuştur. Ünal Kaplan ile el sıkışması beklenen Mesut, düşmanlığını devam ettirmek için güçlü bir sebep daha edinir. Akif'e sıkılan kurşunu şahsına yapılmış bir hareket olarak algılar ve hiç vakit kaybetmeden harekete geçer.  Kadın erkek dinlemeden Çakırbeyli ve Façalılar ailesine operasyon düzenliyor. Hızır ve Haşmet'e sert müdehale gelirken, İlyas ve Behzat'ta bundan nasibini alıyor. Mesut, Ünal'a rağmen masayı bitirmeye kararlı.

EDHO 133. BÖLÜM FULL TEK PARÇA İZLE (İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ)

Mesut'un imtikam hamlesine İlyas ve Behzat sessiz kalmayarak, intikam yemini ediyor. İki düşman iş birliği yaparak, abilerini kurtarmak için Ünal Kaplan'ı köşeye sıkıştırıyor.

Mesut ile işlerin eskisinden de kötü bir hal alması, hem Çakırbeyli hem de Façalı ailesini derinden sarsacaktır. Bu iki ailenin bir güç gösterisine ihtiyacı olduğunu düşünen Mesut, verdiği talimatla Hızır ve Haşmet'i ailelerin gözleri önünde evlerinden aldırır. Ağabeylerinin zor kullanarak alınmasına şahit olan İlyas ve Behzat'ın dışarıda bırakılmasının ise önemli bir sebebi vardır. O sebep, ortak menfaatler için birlikte hareket eden ikilinin, başlarında ağabeyleri yokken kendilerini öldürtecek bir hataya bulaşacak olmasıdır. İlyas ve Behzat Ünal'ı namlunun ucunda tutarak Mesut'u hedef alacak bir plan yapıyor. 

EDHO SON BÖLÜM FULL TEK PARÇA İZLE (İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ)

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümleri her salı Atv'de.

EDHO 133. BÖLÜM İZLE (İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ)

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ (EDHO) YENİ BÖLÜM FULL İZLE (TIKLAYINIZ)