Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 132. Bölüm Fragmanı - EDHO 132. Bölüm Fragmanı

TAKİP ET

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 132. Bölüm Fragmanı - EDHO 132. Bölüm Fragmanı yayınlandı.

Reklam
Reklam

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 132. Bölüm Fragmanı - EDHO 132. Bölüm Fragmanı izleyici ile buluştu.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 132. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Atv'nin fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 132. yeni bölümünde heyecan yine dorukta. Mesut gün geçtikçe Zeki'nin üzerinde ki kontrolünü kaybediyor. 

Ferhat'ın ihanetiyle saldırıya geçen Sivriler, Fahri'ye hain bir tuzakla bıçaklıyarak, yeni bir savaş başlıyor. Ömür ve İlyas arasında ki ilişkide Hayriye hanımın sözlendiklerini ifade ederek olaya el atarak, düşmanlıkları bitirebilir.

Çakırbeyliler Yavuz'u ele geçiriyor. Haşmet ise Zeki'yle anlaşma yapıyor. Hızır masada kendilerine ihanet eden ve Zeki'yle görüşen birisinin olduğunu anlıyor. Hızır, Haşmet'e 'Kim olursa olsun öldürürüm' diyor. Peki Hızır, Haşmet ve Zeki'nin anlaşmasını öğrenecek mi? İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 132. yeni bölüm fragmanı.

EDHO 132. BÖLÜM FRAGMAN İZLE

Özlem'in annesinin istihabaratla iş birliği yaptığı ortaya çıkacak mı? Akif, Fedailere ulaşabilecek mi? İlyas, Ömür konusunda ki fikrini değiştirebilecek mi? Esra, Akif'in gerçek yüzünü ve niyetini öğrenebilecek mi? Ünal, kurduğu oyunlarla köşeye sıkışmış durumdayken, Hızır Reis nasıl bir hamle yapacak? Tüm bunların cevabını, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümünde göreceğiz.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 132. Bölüm, Salı akşamı ATV'de.