Eskişehirspor'a makasıyla destek verdi
Eskişehirspor'a makasıyla destek verdi, başlıklı haberin detayında; Eskişehirli ünlü saç tasarımcısı Hasan Hüseyin Yılmaz, Eskişehirspor A Takımı futbolcuları ve teknik ekibini kulüp tesislerinde tıraş etti.
Eskişehir'de Saloon HY adlı işletmesiyle hizmet veren saç tasarımcısı ve erkek kuaförü Hasan Hüseyin Yılmaz ekibiyle birlikte, TFF 2. Lig Beyaz Grubun 26'ncı haftasında Zonguldak Kömürspor ile oynayacağı maç öncesinde Eskişehirsporlu futbolcuları ve teknik ekibi tıraş etti. 22 futbolcu ve teknik ekipten 4 kişiyi tıraş ederek karşılaşma öncesinde siyah-kırmızılı ekibe moral vermek isteyen Yılmaz, şehrin takımına destek olmaktan dolayı mutluluk duyduğunu dile getirdi.
Eskişehirspor'a makasıyla destek verdi başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 18.02.2022 tarihinde MAGAZİN haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. MAGAZİN haberleri kategorisinde yer alan Eskişehirspor'a makasıyla destek verdi başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)