Eskişehir'in yüksek kesimleri karla kaplandı
Eskişehir'in yüksek kesimleri karla kaplandı, başlıklı haberin detayında; Eskişehir'de gece saatlerinde başlayan kar yağışı, kentin yüksek kesimlerini beyaz örtüyle kapladı.
İlkbaharın yaşandığı şu günlerde birçok ilde kar yağışı etkisini göstermeye başladı. Eskişehir'de gece yağmaya başlayan kar, sabah saatlerinde kentin yüksek kesimlerinde şiddetini arttırdı. Bozdağ ve çevresini beyaza bürüyen kar, yaklaşık 5 santimetre kalınlığa ulaşırken ortaya kartpostallık görüntüler çıktı. Yağışın etkisinin az olduğu kent merkezinde ise kar, sadece çatılarda ve otomobiller üzerinde tuttu.
Öte yandan, Meteoroloji 3'üncü Bölge Müdürlüğü'nün açıklamasına göre, yağışlı havanın yerini soğuk havaya bırakacağı ve sıcaklığın mevsim normallerinin 2 ila 4 derece altında seyredeceği tahmin ediliyor.Eskişehir'in yüksek kesimleri karla kaplandı başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 17.03.2022 tarihinde ÇEVRE haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. ÇEVRE haberleri kategorisinde yer alan Eskişehir'in yüksek kesimleri karla kaplandı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)