Eskişehir'deki vaka sayıları düşüşe geçti
Eskişehir'deki vaka sayıları düşüşe geçti, başlıklı haberin detayında; Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın açıkladığı verilere göre Eskişehir'de koronavirüs vaka sayısında yüksek oranda düşüş görüldü.
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından İllere Göre Haftalık Vaka Sayısı tablosunu yayınladı. Tablodaki verilerde 15-21 Ocak 2022 tarihlerinde Eskişehir'deki vaka oranı yüz binde 725 olarak açıklandı. 8-14 Ocak 2022 tarihleri arasındaki tabloya göre yüz binde 1427,5 olan oran yaklaşık olarak yüzde 49 düşüş gösterdi.
Eskişehir'deki vaka sayıları düşüşe geçti başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 31.01.2022 tarihinde SAĞLIK haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. SAĞLIK haberleri kategorisinde yer alan Eskişehir'deki vaka sayıları düşüşe geçti başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)