Eskişehir'de TIR ve 2 otomobil çarpıştı

TAKİP ET

Eskişehir'de TIR ve 2 otomobil çarpıştı, başlıklı haberin detayında; Eskişehir'de bir TIR ve 2 otomobilin karıştığı trafik kazasında maddi hasar meydana geldi.

Reklam
Reklam

Çevreyolu Bursa istikametinde seyir halinde olan 26 BGC 707 ve 26 RR 428 plakalı 2 otomobil, 01 AHH 533 çekici plakalı TIR ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle sürücülerin direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine şeritte ters dönen araçlar güçlükle durabildi. Kazaya karışan araçlarda maddi hasar meydana geldi. Kaza nedeniyle 3 şeritli çevreyolunun 2 şeridi trafiğe kapanırken, yolda uzun araç kuyruğu oluştu.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Eskişehir’de TIR ve 2 otomobil çarpıştı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "28.09.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan Eskişehir’de TIR ve 2 otomobil çarpıştı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.