Eski formuna kavuştu

TAKİP ET

Hamile olduğunu ve doğum yaptığını sır gibi saklayan şarkıcı formuna kavuştu.

Reklam
Reklam

Hamile olduğunu ve sonra da bebeğini dünyaya getirdiğini bir sır gibi saklayan ünlü şarkıcı, bütün bunların üzerinden kısa bir süre geçmesine rağmen eski formuna kavuştu.

Geçtiğimiz haziran ayında bir erkek bebek sahibi olduğunu sosyal medya hesabından duyuran Iggy Azalea, önceki akşam New York'ta görüntülendi. Siyah bir etek, aynı renk bustiyer tarzı bir üst giyen Azalea, maske yerine de şık bir fular kullandı.

Kendisini görüntüleyen foto muhabirlerine gülümseyen Azalea'nın hamilelik ve doğum kilolarından kurtulduğu ve eski görüntüsüne kavuştuğu da gözlerden kaçmadı. Hamileliğini gizleyen Iggy Azalea, bir bebek dünyaya getirdiğini geçtiğimiz haziran ayında sosyal medya hesabından duyurdu.

Gerçek adı Amethyst Amelia Kelly olan 30 yaşındaki Azalea, "Bunu söylemek için doğru zamanı bekledim ama zaman geçtikçe haberi tüm dünyaya duyurmanın bendeki endişeyi daha da artırdığını fark ettim. Bebeğimin hayatını saklı tutmak istiyorum ama onun bir sır olmadığını netleştirmek istedim. Onu kelimelerle ifade edilemeyecek kadar seviyorum" ifadelerini kullandı. 

Her ne kadar kendisi bebeğin ne zaman doğduğunu söylemese de şarkıcının en fazla 3 ya da 4 ay önce anne olduğu düşünülüyor. Azalea, aynı zamanda son dönemde ortaya çıkan 'koronavirüs' modasının temsilcilerinden biri de oldu.