Eski başbakan Ahmet Davutoğlu'nun yeni partisinin adı ve logosu belli oldu!

TAKİP ET

Son dakika bilgilerine göre Ahmet Davutoğlu partisini bu hafta kamuoyuna açıklayacak. Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu yeni partisinin adını Yaşam ve Adalet Partisi olacağı ve ortaya çıkan logosunun parti logosu olacağı iddia edildi.

Reklam
Reklam

Edinilen son dakika bilgilerine göre Ahmet Davutoğlu partisini bu hafta kamuoyuna açıklayacak. Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu yeni partisinin adını Yaşam ve Adalet Partisi olacağı iddiası kulislere yansıdı.

YAŞAM VE ADALET PARTİSİ

AK Parti'den ihracı istenince istifa kararı alan Ahmet Davutoğlu, uzun süredir yeni parti çalışmalarını sürdürüyordu. Uzun süredir Türkiye genelinde teşkilatlanma yapısı ile yeni parti hazırlıkları devam ederken, parti ismi ve logosu bir hayli merak konusuydu.

AHMET DAVUTOĞLU PARTİ ADI VE LOGOSU

Önümüzdeki hafta yeni partisinin resmi duyurusunu yapmaya hazırlanan Ahmet Davutoğlu'nun kurduğu partinin adı ve logosu konusunda kulislere yansıyan bir iddia vatandaşların uzun süredir merak ettiği isim ve logo olduğu iddiası yansıdı. Söz konusuiddiaya göre Yaşam ve Adalet Partisi ismi ve logosu olacak.

İşte Ahmet Davutoğlu'nun yeni parti adı ve logosu;