Eser Yenenler parti verdi ama hesabı katılımcılar ödedi

TAKİP ET

Son günlerde adını sürekli duyduğumu bir zamanların efsanesi olan Acun Ilıcalı'nın sağ kolu Eser Yenenler'in dün akşam bir parti verdiği ve partiye gelen kişilerin hesaplarını kendi ödediği gündemde bomba gibi oturdu.

Reklam
Reklam

TV8 kanalına geçtikten sonra sürekli olarak gündeme gelen Eser Yenenler hakkında ortaya atılan bir iddia ortalığı karıştırdı. Bir zamanlar 2 kanal sahibi Acun Ilıcalı'nın sağ kolu olan Yenenler'in düşüşü devam ediyor. Oğuzhan ve İbrahim'den ayrı takılan Eser Yenenler hakkında bizde sadece havumuza düşen haberler sonucunda haberdar olabiliyoruz. Dün gece bir mekanda parti yapan Eser Yenenler'in sadece kendi hesabını ödediği ve her katılımcının kendi hesabını ödediği haberi gündeme gelince biz bir hayli şaşırdık. Olayda çok büyük bir yanlış anlaşılma olmuştu diye bekledik ama maalesef biz şaka diye beklerken her şey gerçek çıktı! 

İLK ÖNCE ŞOV YAPTI SONRA HERKESİ PARTİYE DAVET ETTİ

Eser Yenenler'in Maslak'ta yaptığı tek kişilik tiyatro oyununa birçok ünlü geldi. Performans sonrası birçok kişiye ayrılmamasını söyleyen Eser Yenenler'in parti vereceği söylendi. Posta Gazetesi'nin haberine göre partiye birçok ünlü katıldı. Eser Yenenler ile aralarının bozuk olduğu söylenen İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç'ta bu partide yer aldık. Parti bittikten sonra ise partiye katılan herkes hesap şoku yaşadı. Birçok ünlünün kendi aralarında Eser Yenenler'in davetiyle geldikleri partide neden hesap ödedikleri konuşulduğu duyuldu. 

BİR YANLIŞ ANLAŞILMA SÖZ KONUSU OLABİLİR

Eser Yenenler'in yaptığı gösteri sonrası herkesi partiye davet etmesi kısmında bir yanlış yok ama hesap ödeme kısmında bir yanlış anlaşılma olduğunu tahmin ediyoruz. Ünlü oyuncu Eser Yenenler hesap ödemek zorunda değil ama genelde bu alemde cömertlik ön planda olur ve ünlüler kendi davetlerinde hesabı çekerler. Bu anlamda mekanda herhangi bir sorun yaşanmış olabileceğini düşünüyoruz ama Eser Yenenler'in de böyle bir yanlışlık olması durumunda sosyal medyadan bilgi vereceğini de biliyoruz. Konuyla ilgili araştırmalarımız devam ediyor.