Esenyurt'ta pizza hırsızı güvenlik kamerasında
Esenyurt'ta pizza hırsızı güvenlik kamerasında, başlıklı haberin detayında; Esenyurt'ta kimliği belirsiz şahıs, gece saatlerinde bir apartmanın önüne sipariş için park edilen kurye motosikletinden 2 kutu pizza çalarak kayıplara karıştı. Yaşanan anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
Olay, geçtiğimiz günlerde gece saatlerinde Talatpaşa Mahallesinde gerçekleşti. Pizza siparişi için bir apartmanın önüne aracını park eden motokurye, yemeği teslim etmek için binaya girdi. O sırada kimliği belirsiz şahıs, yavaşça motosiklete yaklaştı. Bir süre sokakta yürüyen hırsız, etrafı kontrol ettikten sonra kurye çantasının içindeki iki kutu pizzayı alarak kayıplara karıştı. Aracına geri dönen kurye, motosikletine bindiğinde pizzalarının çalındığını anlayınca büyük bir şok yaşadı. Hırsızın pizzaları rahat bir şekilde alması dikkat çekerken, yaşanan hırsızlık anları güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
Esenyurt'ta pizza hırsızı güvenlik kamerasında başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 22.03.2022 tarihinde ASAYİŞ haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. ASAYİŞ haberleri kategorisinde yer alan Esenyurt'ta pizza hırsızı güvenlik kamerasında başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)