Esenyurt'ta karda kayan araç önce arabaya, sonra direğe çarptı

TAKİP ET

Esenyurt'ta karda kayan araç önce arabaya, sonra direğe çarptı, başlıklı haberin detayında; İstanbul Esenyurt'ta karla kaplı zeminde kayan araç, bir başka araca ve ardından aydınlatma direğine çarptı.

Reklam
Reklam

İstanbul'da hafta sonu aralıkla kendisini gösteren kar yağışı, haftanın ilk gününde vatandaşlara zor anlar yaşattı. Sabah yollara çıkan vatandaşlar, beyaza bürünmüş yollarla karşılaştı. Esenyurt Kıraç'ta da sabah saatlerinde karla kaplı yolda hareket etmeye çalışan bir araç kaydı. Kaymanın etkisiyle araç önce başka bir araca, sonra aydınlatma direğine çarparak durabildi. Kaza anı ise kameraya yansıdı.




Esenyurt'ta karda kayan araç önce arabaya, sonra direğe çarptı başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 24.01.2022 tarihinde ASAYİŞ haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. ASAYİŞ haberleri kategorisinde yer alan Esenyurt'ta karda kayan araç önce arabaya, sonra direğe çarptı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)