Esenyurt'ta cadde ve sokaklar buz pistine döndü

TAKİP ET

Esenyurt'ta cadde ve sokaklar buz pistine döndü, başlıklı haberin detayında; Esenyurt'ta kar yağışının etkisi ile birlikte cadde ve sokaklar buz pistine döndü. Sabah saatlerinde kar ve buzlu yollarda işlerine gitmek isteyen vatandaşlar, kayarak düşerken, o anlar kameraya yansıdı.

Reklam
Reklam

Son günlerde etkisini arttıran kar, vatandaşlara zor anlar yaşattı. Karların erimesi ile sokak ve caddeler adeta buz pistine döndü. Sabah uyanıp işine gitmek isteyen vatandaşlar ise buz pistine dönen yollardan kayarak yere düştü. Onlarca vatandaşın kaydığı o anlar ise kameraya yansıdı.




Esenyurt'ta cadde ve sokaklar buz pistine döndü başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 24.01.2022 tarihinde ASAYİŞ haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. ASAYİŞ haberleri kategorisinde yer alan Esenyurt'ta cadde ve sokaklar buz pistine döndü başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)