Esenler Kaymakamlık Binası'nda yangın

TAKİP ET

Esenler Kaymakamlık Binası'nda yangın, başlıklı haberin detayında; Esenler Kaymakamlık Binası'nın ecza deposunda henüz bilinmeyen bir sebeple çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Reklam
Reklam

Yangın, saat 19.00 sıralarında Esenler Kaymakamlık Binası’nda çıktı. Edinilen bilgiye göre, Kaymakamlık Binası’nın 3. katındaki ecza deposu olarak kullanılan bölümde henüz bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri yangına kısa sürede müdahale ederek söndürdü. Yangın nedeniyle binanın 3. katında maddi hasar meydana gelirken, ekipler yangının çıkış sebebini belirlemek için çalışma başlattı.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Esenler Kaymakamlık Binası’nda yangın" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "03.08.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan Esenler Kaymakamlık Binası’nda yangın başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.