Esad güçlerinden İdlib'e topçu saldırısı: 2 yaralı

Esad güçlerinden İdlib'e topçu saldırısı: 2 yaralı, başlıklı haberin detayında; Suriye'de Esad rejimine bağlı güçlerin İdlib'in Eriha ilçesine düzenlediği topçu saldırısında 2 sivilin yaralandığı bildirildi.

Suriye’de Esad rejimine bağlı güçler, İdlib’in Eriha ilçesine topçu saldırısı gerçekleştirdi. Saldırıda ilk belirlemelere göre, 1’i ağır olmak üzere 2 sivil yaralandı. Saldırının ardından bölgeye gelen sivil savunma ekipleri yaralıları yakındaki bir hastaneye kaldırdı. Saldırı sonucu evlerde maddi hasarın meydana geldiği belirtildi. Roketlerden birinin doğrudan bir evin üzerine düştüğü, evin içindekilerin ise şans eseri zarar görmediği aktarıldı.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Esad güçlerinden İdlib’e topçu saldırısı: 2 yaralı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "07.08.2021" tarihinde "DÜNYA" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "DÜNYA" haberleri kategorisinde yer alan Esad güçlerinden İdlib’e topçu saldırısı: 2 yaralı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.