Erzincan'ın tüm ilçelerinde Biontech aşısı uygulanmaya başlandı

Son dakika 'SAĞLIK' kategorisinde yer alan habere göre; Erzincan'ın Refahiye ve Tercan ilçelerinin ardından tüm ilçelerde Biontech aşısı uygulanmaya başlandı.

Erzincan İl Sağlık Müdürlüğünce kentte Biontech Covid-19 Aşı Uygulama Merkezlerin sayısını artırılıyor. Biontech Covid-19 Aşısı Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Refahiye Dr. Fahrettin Uğur İlçe Devlet Hastanesi ve Tercan İlçe Devlet Hastanesi’nin ardından tüm ilçerde uygulanmaya başlandı. Covid-19 aşısı yapılacak grupta olan vatandaşların Merkezi Hekim Randevu Sistemi (MHRS Web, MHRS mobil) Alo 182 veya e-Nabız üzerinden randevu alabilecekleri belirtildi.
Erzincan İl Sağlık Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “ İlimizde Biontech Covid-19 aşı uygulama merkezlerimizin sayısını artırmaya devam ediyoruz. Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Tercan ve Refahiye Devlet Hastanelerimizin ardından tüm il ve ilçe hastanelerimizde de Biontech Covit-19 Aşı uygulamasına başlanmıştır.” denildi.

Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)


"Erzincan’ın tüm ilçelerinde Biontech aşısı uygulanmaya başlandı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "07.06.2021" tarihinde "SAĞLIK" haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde "Haber16.com" editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "SAĞLIK" haberleri kategorisinde yer alan "Erzincan’ın tüm ilçelerinde Biontech aşısı uygulanmaya başlandı" başlıklı haberlere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardadır.