Erzincan ile Tunceli arasındaki kırsalda yürütülen terör operasyonunda 2 terörist etkisiz hale getirildi

TAKİP ET

Erzincan ile Tunceli arasındaki kırsalda yürütülen terör operasyonunda 2 terörist etkisiz hale getirildi, başlıklı haberin detayında; İç güvenlik operasyonları kapsamında Erzincan ile Tunceli arasındaki Munzur Dağı kırsalında yürütülen terör operasyonunda 2 terörist etkisiz hale getirildi.

Reklam
Reklam

İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, "İç güvenlik operasyonları kapsamında bugün sabah saatlerinde Tunceli İl Jandarma Komutanlığınca yürütülen Eren-7 Operasyonunda; 1 terörist hava destekli operasyon ile 1 terörist ise çıkan çatışma sonucu ölü olarak ele geçirilmiştir" denildi.

Operasyonda arama/tarama faaliyeti esnasında teröristlerle sağlanan temasta yaralanan ve helikopterle Erzincan Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilen asker ise şehit düşmüştü. Öte yandan, yapılan operasyon kapsamında, tespit edilen 12 mağara/sığınak/depo ve içerisindeki yaşam malzemeleri de imha edilmişti.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Erzincan ile Tunceli arasındaki kırsalda yürütülen terör operasyonunda 2 terörist etkisiz hale getirildi" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "21.10.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan Erzincan ile Tunceli arasındaki kırsalda yürütülen terör operasyonunda 2 terörist etkisiz hale getirildi başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.