Erzincan'da yıldırım isabet eden 2 kişi yaralandı

TAKİP ET

Erzincan'da yıldırım isabet eden 2 kişi yaralandı, başlıklı haberin detayında; Erzincan'da etkili olan sağanakta kamyonun üzerine saman çuvallarını yüklerken yıldırım isabet eden 2 kişi yaralandı.

Reklam
Reklam

Kentte etkili olan sağanak sonrası merkeze bağlı Handeresi Köyü yakınlarında bulunan derenin taşması sonucu, çamurlu su ile kaplanan köy yolunda ulaşım sağlanamıyor. İl Afet Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ile jandarma ekiplerince güvenlik önlemleri alındı. AFAD, görevlileri olay yerine giderek çalışma başlattı. Güvenlik amacıyla dereye yakın bulunan Geçit Mahallesi’ndeki yollar da trafiğe kapatıldı.

Akyazı beldesinde de arazide kamyona saman çuvallarını yüklemek isteyen Abdulaziz Kurt ve Mehmet Korkmazoğlu’na yıldırım isabet etti. Olayı fark edenler durumu 112 Acil Servis ile jandarmaya bildirdi.

Yaralılar ambulansla Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Erzincan’da yıldırım isabet eden 2 kişi yaralandı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "05.08.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan Erzincan’da yıldırım isabet eden 2 kişi yaralandı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.