Erol Bulut, Fenerbahçe'ye 'beynini' getiriyor

TAKİP ET

Manuel Pellegri'nin Real Betis'in başına geçmesinin ardından Fenerbahçe'de Erol Bulut ihtimali giderek yükseliyor. Başarılı teknik adamın, sarı lacivertli ekibe gelirken yanında yıldız oyuncuyu da getirmek istediği ortaya çıktı.

Reklam
Reklam

Süper Lig'de 2019-2020 sezonunu beklentilerin uzağında tamamlayan Fenerbahçe'de yeni sezonun kadro mühendisliği için şimdiden düğmeye bastı. Emre Belözoğlu'nun sportif direktörlüğünde önümüzdeki sezon için bonservisi elinde olan yerli oyunculara öncelik veren Fenerbahçe'de sürpriz bir transfer gelişmesi yaşandı.

Sarı lacivertli yönetimin sezon sonunda takımın başına getirmesi planlanan Erol Bulut, yanında yetenekli öğrencisini de getirmeye karar verdi. Fenerbahçe’de teknik direktörlük koltuğuna Alanyaspor’dan Erol Bulut’un oturmasına artık kesin gözüyle bakılırken, önümüzdeki sezonun transfer çalışmaları da tüm hızıyla sürüyor.

EMRE BELÖZOĞLU'NA İLETTİ
Sarı-Lacivertliler’in futbol takımının gelecek planlamasında kilit rol oynayan Emre Belözoğlu’na, Erol Bulut’un, şu anki takımından oyuncu önerdiği iddia edildi.

MAX KRUSE'NİN YERİNE
Fanatik Gazetesi'nde yer alan habere göre; sözleşmesini tek taraflı olarak fesh eden Max Kruse’nin ardından 10 numara ya da başka bir deyişle hücuma dönük orta saha arayışı hızlandı.

BAKASETAS BOMBASI
Bu doğrultuda Fenerbahçe'nin Erol Bulut’un tavsiyesi üzerine rotayı Alanyaspor forması giyen Yunan oyuncu Tasos Bakasetas’a çevirdiği öne sürüldü. Yetenekli oyuncu, Alanyaspor'un Galatasaray'ı bu hafta sahasında 4-1 gibi tarihi bir skorla mağlup etti maçın 89. dakikasında fileleri sarsmış ve durumu 3-1'e getirmişti. Skorun 2-1 olduğu ve Alanyaspor için beraberlik ihtimalinin söz konusu olduğu son bölümde sahneye çıkan Yunan futbolcunun bu golü, karşılaşmanın kırılma anlarından biri olarak dikkati çekmişti.

Bu sonuçla birlikte Fatih Terim, Galatasaray'ın başında kariyerinin en uzun kazanamama serisini yaşamış oldu. Terim yönetimindeki Galatasaray, 2003-04 sezonunda altı maçlık galibiyet hasreti yaşamıştı. Alanya ile birlikte çok iyi bir sezon geçiren ve Bulut’un da kilit oyuncularından biri olan 27 yaşındaki futbolcu için bu hafta içinde ilk temasın sağlanması bekleniyor.

Fenerbahçe'nin kiralama ihtimali zor olan tecrübeli yıldızı, oyuncu artı para yöntemiyle kadrosun katmayı planladığı gelen haberler arasında... Bu sezon başında Yunanistan’ın AEK Atina takımından transfer edilen Bakasetas’ın Akdeniz ekibiyle sözleşmesi 2022’de bitiyor. 27 yaşındaki hücuma dönük orta saha oyuncusu, bu sezon toplamda 38 maçta rakip fileleri 13 kez sarsarken, 7 de asist yaptı. Toplamda 38 maçta Alanya adına 13 gol ve 7 asistle oynayan Bakasetas, Süper Lig’de ise 31 maçta 9 gol ve 4 asistle mücadele etti.