Eroin ve sahte parayla yakalanan 3 kişi gözaltına alındı

Eroin ve sahte parayla yakalanan 3 kişi gözaltına alındı, başlıklı haberin detayında; Kastamonu'da polis ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda 13,69 gram eroin ve 17 bin 350 TL değerinde sahten banknot ile yakalanan 3 şüpheli gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucu madde kullanan ve satan şahıslara yönelik yapılan çalışmalar kapsamında, gerçekleştirilen operasyonda 13,69 gram eroin ve 17 bin 350 TL değerinde sahte banknot ele geçirildi. Operasyon sonucu yakalanan 3 şüpheli şahıs gözaltına alındı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.




Eroin ve sahte parayla yakalanan 3 kişi gözaltına alındı başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 08.02.2022 tarihinde ASAYİŞ haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. ASAYİŞ haberleri kategorisinde yer alan Eroin ve sahte parayla yakalanan 3 kişi gözaltına alındı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)