Ermenistan askerleri, sınırda Azerbaycan askerlerine ateş açtı

Ermenistan askerleri, sınırda Azerbaycan askerlerine ateş açtı, başlıklı haberin detayında; Ermenistan askerlerinin, Azerbaycan-Ermenistan sınırında Azerbaycan askerlerinin mevzilerine ateş açtığı bildirildi.

Azerbaycan Savunma Bakanlığı, Ermenistan birliklerinin, yerel saatle 10.55’den 14.20’ye kadar Vedi iline bağlı Arazdeyen yerleşim birimindeki mevzilerinden, Nahçıvan Özerk Cumhuriyeti’nin Sederek ilinin Heyderabad yerleşkesindeki Azerbaycan ordusu mevzilerini aralıklarla ateş altına aldığını duyurdu. Açıklamada ayrıca, 11.18’den 13.37’e kadar Ermeni askerlerin Çemberek ilinin Göysu ve Şişgaya mevzilerinden ise Kelbecer’in Galakend ve İstisu yerleşkesindeki Azerbaycan ordusu mevzilerine aralıklarla ateş açtığı kaydedildi. Misillemede bulunulduğu aktarılan açıklamada, Azerbaycan askerleri arasında ölen veya yaralanan bulunmadığı, durumun Azerbaycan ordusunun kontrolü altında olduğu belirtildi.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Ermenistan askerleri, sınırda Azerbaycan askerlerine ateş açtı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "17.08.2021" tarihinde "DÜNYA" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "DÜNYA" haberleri kategorisinde yer alan Ermenistan askerleri, sınırda Azerbaycan askerlerine ateş açtı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.