Erdoğan'dan Çarpıcı Çıkış: Siyasi Hayatımda İki Kere Tacize Uğradım!

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suruç'taki saldırı ile ilgili canlı yayında "Siyasi hayatımda iki kere tacize uğradım, biri Suruç diğeri Hopa" dedi.

Reklam
Reklam

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ülke TV ve Kanal 7 ortak yayınında gündeme dair açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Suruç'taki saldırı ile ilgili "Siyasi hayatımda iki defa tacize uğradım, biri Suruç diğeri Hopa" dedi.

BİZİM HDP'Lİ OLDUĞUMUZU BİLMİYOR MUSUNUZ, BURADA NASIL GELİRSİNİZ?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İbrahim arkadaşımız, bunlar ailece gerçekten teröre karşı mücadele veren yürekli bir aile. Burada esnafı dolaşırken, (İbrahim Bey'den bizzat dinledim), "Bizim HDP'li olduğumuzu bilmiyor musunuz, buraya nasıl gelirsiniz" demişler. Sonra ağız dalaşı başlıyor ve saldırıyorlar" ifadelerini kullandı.

ÖZGÜRLÜK MÜCADELESİNİN TEK YERİ, SANDIKTA ÖZGÜRLÜK MÜCADELESİ VER

Bu mudur özgürlük mücadelesi? Eğer samimiyseniz, dürüstseniz öyle Hans'ı, George'u, bilmem neyi, arkana almak suretiyle gelip de özgürlük mücadelesi verme. Özgürlük mücadelesinin tek yeri var, sandık. Sandıkta özgürlük mücadelesini ver.

BÜROKRATİK OLİGARŞİYİ YENİ SİSTEMDE KESİNLİKLE YOK EDECEĞİZ

Bürokratik oligarşiyi, biz şimdi bu yeni sistemle yeni dönemde kesinlikle yok edeceğiz.

ERDOĞAN'DAN OHAL AÇIKLAMASI

2002'nin sonu... Göreve geldiğimizde Türkiye'de OHAL vardı. Bir 1 ayda OHAL'i kaldırdık. Ama o zamanın OHAL'inde ne vardı? Bölgede tüm ticari hayat durmuştu. Kan gövdeyi götürüyordu. Biz o dönemden geçtik. OHAL'in gelmesi sorun değil eğer OHAL'i gerektirecek bir durum söz konusu olursa OHAL yine gelir ama niçin gelir terörle mücadele için gelir.

ÇOK ÖNEMLİ TOPLANTI ALANLARINI VURDUK

Kandil'e yönelik terör operasyonlarına ilişkin Erdoğan, "Bu son operasyonlarda oradaki çok önemli bunların toplantı alanlarını vurduk. Henüz neticesini almadık ama vuruldukları kesin." açıklamasında bulundu.