Erdekli küçük Gökay, satranç başarısı

TAKİP ET

Erdekli küçük Gökay, satranç başarısı, başlıklı haberin detayında; Erdekli 9 yaşındaki Gökay Budak, satrançtaki büyük başarısıyla ses getiriyor.

Reklam
Reklam

Öğretmen olan Hüseyin Budak’ın oğlu, Tarık Çevikel İlkokulu 4’üncü sınıf öğrencisi Gökay’ın başta Bursa olmak üzere ülke düzeyinde katıldığı birçok yarışmadan aldığı birincilikleri, dereceleri ve madalyaları bulunuyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Satranç Federasyonu’nun düzenlediği birçok yarışmada başarılı sonuçlar alan Gökay Budak, 2-3 Ağustos 2021’de yapılacak Satranç Balıkesir İl Şampiyonası’nda, kendi yaş grubunda yarışacak.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Erdekli küçük Gökay, satranç başarısı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "30.07.2021" tarihinde "SPOR" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "SPOR" haberleri kategorisinde yer alan Erdekli küçük Gökay, satranç başarısı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.