Erdek Kaymakamı yaşlıları unutmadı
Erdek Kaymakamı yaşlıları unutmadı, başlıklı haberin detayında; Balıkesir'in Erdek İlçesi Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy, evlerinde yalnız yaşayanların gönüllerine dokunmaya devam ediyor. Her hafta bir eve konuk olan Erdek Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy ve eşi Özge Atasoy evlerinde yalnız yaşayan vatandaşları ziyaret etti.
Kaymakam Atasoy'un ilk durağı Erdek Atatürk Mahallesi'nde ikamet eden Girit Mubadili Hasan Doğruel'i konutunda ziyaret edip, elini öperek ve hayır duasını aldı. Kaymakam Atasoy ve eşi, daha sonra Ocaklar Mahallesi'nde ikamet eden Girit Vodina Karacaova Mübadili Emine Ordukaya'yı ziyaret etti.
Atasoy: Yaşlılarımızı unutmuyoruzYaşlılar Haftası dolayısıyla evlerinde yalnız yaşayan vatandaşlara gerçekleştirilen ziyaretin ardından konuya ilişkin konuşan Erdek Kaymakamı Atasoy, Bu hafta evlerinde yalnız yaşayan büyüklerimizi eşim ile birlikte ziyaret ettik. Onların hayır dualarını almak her daim devletimizin yanlarında olduğunu kendilerine hissettirmek duyguların en güzeli. Her zaman ailem ile birlikte yanlarında olacağız. dedi.Erdek Kaymakamı yaşlıları unutmadı başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 24.03.2022 tarihinde HABERDE İNSAN haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. HABERDE İNSAN haberleri kategorisinde yer alan Erdek Kaymakamı yaşlıları unutmadı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)