Erciş'te karla mücadele çalışması

TAKİP ET

Erciş'te karla mücadele çalışması, başlıklı haberin detayında; VAN (İHA) – Van'ın Erciş ilçesinde yoğun kar yağışının ardından belediye ekipleri çalışmalarını hummalı bir şekilde sürdürüyor.

Reklam
Reklam

Kar ve fırtınadan kapanan yolların temizlenmesi için çalışma başlatan Erciş Belediyesi, yolları ve caddeleri tek tek temizliyor. Erciş Belediyesi zabıta memuru Alev Has, yoğun kar yağışının ardından başlatılan çalışmaların aralıksız devam ettiğini belirterek, Gece gündüz demeden çalışmaktayız. Yollar, caddeler, sokaklar ve şehir merkezinde biriken karları kamyonlarla şehir dışına taşıyoruz dedi.




Erciş'te karla mücadele çalışması başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 25.01.2022 tarihinde ÇEVRE haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. ÇEVRE haberleri kategorisinde yer alan Erciş'te karla mücadele çalışması başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)