Enkazın altındaki köpek kurtarıldı

TAKİP ET

Enkazın altındaki köpek kurtarıldı, başlıklı haberin detayında; Adıyaman'ın Kahta ilçesinde birkaç ay önce faaliyete giren Kahta Hayvan Pazarının çatısı yoğun kar yağışına dayanmayarak çöktü.

Reklam
Reklam

Kahta'da yaklaşık bir hafta boyunca etkili olan yoğun kar yağışı sonrası biriken kar ağırlığını kaldıramayan ilçedeki seralar, ahırlardan sonra hayvan pazarı da nasibini alarak yıkıldı. Yıkılan enkazın altında kalan bir köpeğin bilgisini alan Kahta Belediyesi'ne bağlı itfaiye ekipleri hemen olay yerine giderek arama kurtarma çalışmasına başladı. Yarım saat süren arama kurtarma çalışmasından sonra enkazın altında kalan köpek sağ olarak kurtarıldı.

Kahta Belediyesi'nde görevli veteriner hekim tarafından tedavi edilen köpeğin, daha sonra hayvan barınağına götürüldüğü öğrenildi.




Enkazın altındaki köpek kurtarıldı başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 26.01.2022 tarihinde HABERDE İNSAN haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. HABERDE İNSAN haberleri kategorisinde yer alan Enkazın altındaki köpek kurtarıldı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)