Enez'de 200 keklik doğaya bırakıldı
Enez'de 200 keklik doğaya bırakıldı, başlıklı haberin detayında; Edirne Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekiplerince doğaya 200 keklik bırakıldı.
Edirne’nin Enez ilçesinde, Edirne Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekiplerince doğaya 200 keklik bırakıldı. Enez Kaymakamlığından yapılan açıklamada, “Zararlı böceklerle doğal mücadelede keklikler önemli yer tutuyor. Süne, kene, çekirge ve tarım alanlarında bulunan diğer zararlılar ile mücadele amacıyla 200 adet keklik salımı gerçekleştirildi. Keklik salımı programına, Enez ilçe Kaymakamı Şükrü Alperen Göktaş, Doğa Koruma ve Milli Parklar Edirne Şube Müdürü Kerim Yapça, Enez Avcılık ve Atıcılık Spor Kulübü Başkanı Yalçın Bitkili ve köy muhtarları katıldı.
Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)
Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.
"Enez’de 200 keklik doğaya bırakıldı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "02.09.2021" tarihinde "ÇEVRE" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ÇEVRE" haberleri kategorisinde yer alan Enez’de 200 keklik doğaya bırakıldı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.