Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı: "Bartın, Karabük ve Zonguldak'ın il, ilçe, belde merkezlerine ve köylerine enerji verildi. Şu an itibariyle elektriksiz bölge kalmadı. Sinop ve Kastamonu'da da ilçe merkezlerine kontrollü bir şekilde elekt

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı: "Bartın, Karabük ve Zonguldak'ın il, ilçe, belde merkezlerine ve köylerine enerji verildi. Şu an itibariyle elektriksiz bölge kalmadı. Sinop ve Kastamonu'da da ilçe merkezlerine kontrollü bir şekilde elektrik veriliyor. Kırsal kesime elektrik verilmesi için çalışmalar sürüyor.", başlıklı haberin detayında; Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı: "Bartın, Karabük ve Zonguldak'ın il, ilçe, belde merkezlerine ve köylerine enerji verildi. Şu an itibariyle elektriksiz bölge kalmadı. Sinop ve Kastamonu'da da ilçe merkezlerine kontrollü bir şekilde elektrik veriliyor. Kırsal kesime elektrik verilmesi için çalışmalar sürüyor."


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı: "Bartın, Karabük ve Zonguldak’ın il, ilçe, belde merkezlerine ve köylerine enerji verildi. Şu an itibariyle elektriksiz bölge kalmadı. Sinop ve Kastamonu’da da ilçe merkezlerine kontrollü bir şekilde elektrik veriliyor. Kırsal kesime elektrik verilmesi için çalışmalar sürüyor."" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "14.08.2021" tarihinde "POLİTİKA" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "POLİTİKA" haberleri kategorisinde yer alan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı: "Bartın, Karabük ve Zonguldak’ın il, ilçe, belde merkezlerine ve köylerine enerji verildi. Şu an itibariyle elektriksiz bölge kalmadı. Sinop ve Kastamonu’da da ilçe merkezlerine kontrollü bir şekilde elektrik veriliyor. Kırsal kesime elektrik verilmesi için çalışmalar sürüyor." başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.