Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Dönmez: "Sel ve heyelan bölgesi Rize'de incelemelerde bulunan sayın Cumhurbaşkanımıza eşlik ettik. Sel bölgesinde enerji verilemeyen 12 bin 695 abone sayımız, yapılan çalışmalarla 503'e geriledi. Ekiplerimiz g

TAKİP ET

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Dönmez: "Sel ve heyelan bölgesi Rize'de incelemelerde bulunan sayın Cumhurbaşkanımıza eşlik ettik. Sel bölgesinde enerji verilemeyen 12 bin 695 abone sayımız, yapılan çalışmalarla 503'e geriledi. Ekiplerimiz gece gündüz mesaide. Hep birlikte bu zorlukları da aşacağız.", başlıklı haberin detayında; Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Dönmez: "Sel ve heyelan bölgesi Rize'de incelemelerde bulunan sayın Cumhurbaşkanımıza eşlik ettik. Sel bölgesinde enerji verilemeyen 12 bin 695 abone sayımız, yapılan çalışmalarla 503'e geriledi. Ekiplerimiz gece gündüz mesaide. Hep birlikte bu zorlukları da aşacağız."

Reklam
Reklam


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Dönmez: "Sel ve heyelan bölgesi Rize’de incelemelerde bulunan sayın Cumhurbaşkanımıza eşlik ettik. Sel bölgesinde enerji verilemeyen 12 bin 695 abone sayımız, yapılan çalışmalarla 503’e geriledi. Ekiplerimiz gece gündüz mesaide. Hep birlikte bu zorlukları da aşacağız."" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "23.07.2021" tarihinde "EKONOMİ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "EKONOMİ" haberleri kategorisinde yer alan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Dönmez: "Sel ve heyelan bölgesi Rize’de incelemelerde bulunan sayın Cumhurbaşkanımıza eşlik ettik. Sel bölgesinde enerji verilemeyen 12 bin 695 abone sayımız, yapılan çalışmalarla 503’e geriledi. Ekiplerimiz gece gündüz mesaide. Hep birlikte bu zorlukları da aşacağız." başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.