Emrah Başsan Kayserispor'da

TAKİP ET

Emrah Başsan Kayserispor'da, başlıklı haberin detayında; Yukatel Kayserispor, Erzurumspor ile sözleşmesi sona eren Emrah Başsan'ı kadrosuna kattığı açıkladı.

Reklam
Reklam

Süper Lig ekiplerinden Yuaktel Kayserispor’da transfer çalışmaları devam ediyor. Sarı-Kırmızılılar geçen sezon Erzurumspor’da forma giyen Emrah Başsan ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Takıma katılarak çalışmalara başlayan başarılı kanat oyuncusu Emrah Başsan, resmi imzayı atarak Sarı-Kırmızılı formayı giydi. Emrah Başsan, geçen sezon 38 maçta forma giyerken 7 gol ve 7 asistlik performans sergiledi. Emrah Başsan yeni sezonda Yukatel Kayserispor’da 17 numaralı formayı giyecek.

Kayserispor’un yeni transferi Emrah Başsan, "Formamın hakkını vermeden asla çıkartmayacağım, inşallah başarılı, kazasız belasız çok güzel bir sezon geçireceğiz" dedi.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Emrah Başsan Kayserispor’da" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "28.07.2021" tarihinde "SPOR" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "SPOR" haberleri kategorisinde yer alan Emrah Başsan Kayserispor’da başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.