Emniyet müdürlüğünün kapı girişi çatısına düşen kar kütleleri vinç yardımıyla temizleniyor

TAKİP ET

Emniyet müdürlüğünün kapı girişi çatısına düşen kar kütleleri vinç yardımıyla temizleniyor, başlıklı haberin detayında; Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğünün giriş kapısının damı çatıdan düşen kar kütleleri nedeniyle çökme tehlikesi yaşarken, kar kütleleri vinç yardımıyla temizleniyor.

Reklam
Reklam

Gaziantep'te etkili olan kar yağışı nedeniyle bazı çatılar çökerken, İl Emniyet Müdürlüğünün giriş kapısının damı da çatıdan düşen kar kütleleri nedeniyle çökme tehlikesi geçirdi. Çatıda biriken kar kütleleri uzun bir fırça yardımıyla temizlenmeye çalışılırken, giriş binasının damının üzerinde biriken kar yığınları da vinç yardımıyla temizleniyor.




Emniyet müdürlüğünün kapı girişi çatısına düşen kar kütleleri vinç yardımıyla temizleniyor başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 24.01.2022 tarihinde ASAYİŞ haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. ASAYİŞ haberleri kategorisinde yer alan Emniyet müdürlüğünün kapı girişi çatısına düşen kar kütleleri vinç yardımıyla temizleniyor başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)