Emirdağ'ın trafik sorunları masaya yatırıldı

Emirdağ'ın trafik sorunları masaya yatırıldı, başlıklı haberin detayında; Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesinde trafik sorunlarının masaya yatırıldığı 'Trafik Komisyonu' toplantısı gerçekleştirildi.

İlçenin trafik sorunlarını çözerek daha yaşanabilir bir şehir haline getirilebilmesi amacıyla Kaymakam Osman Bilici'nin başkanlığında İlçe Trafik Komisyonu toplantısı yapıldı. Toplantıda gündemde yer alan maddelerin görüşülmesinin ardından İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından hazırlanan sunumla ilçenin trafik durumu, yaya ve sürücülerin yaşadığı sorunlar detaylı olarak ele alındı.Toplantı, katılımcılar tarafından dile getirilen görüş ve önerilerin değerlendirilmesinin ardından son buldu. Kaymakam Osman Bilici'nin başkanlığında gerçekleşen toplantıya İlçe Emniyet Müdürü Erdal Yanık, İlçe Jandarma Komutanı Yunus Tosun, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Cevat Örnek ile ilgili kurum müdürleri katıldı.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.

Emirdağ'ın trafik sorunları masaya yatırıldı başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 13.07.2021 tarihinde GENEL haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. GENEL haberleri kategorisinde yer alan Emirdağ'ın trafik sorunları masaya yatırıldı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


İHA