Emet'te altyapı çalışmaları

Emet'te altyapı çalışmaları, başlıklı haberin detayında; Kütahya'nın Emet ilçesinde yaşanan su sıkıntısı başta olmak üzere, şehir şebeke su hattını yenilenmesi ve altyapı çalışmaları ile ilgili toplantı yapıldığı bildirildi.

İller bankası teknik ekipleri Emet ilçesine gelerek, şehir alt yapısını modernize edecek proje için ilçe geneli gerekli malzeme, iş planı ve çalışmalarını tamamladı. Hayata geçirilecek projeden ne kadar malzeme kullanılacağı, tamamlanma süreci gibi teknik çalışmalar tamamlanırken, ihale aşamasına gelindiği bildirildi.

Belediye Başkanımız Hüseyin Doğan, yaptığı açıklamada, ’’İlçede yaşanan su arızaları, mevcut kaynakların yetersizliği gibi konularda halkın mağduriyetin biran önce giderilmesi adına, projenin hayata geçirilmesi için çalışılıyor. Önümüzdeki günlerde projenin ihalesinin yapılmasını öngörüyoruz’’ dedi.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Emet’te altyapı çalışmaları" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "02.09.2021" tarihinde "HABERDE İNSAN" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "HABERDE İNSAN" haberleri kategorisinde yer alan Emet’te altyapı çalışmaları başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.