Emekliler doğa yürüyüşüne çıktı
Emekliler doğa yürüyüşüne çıktı, başlıklı haberin detayında; Keçiören Belediyesi Emekliler Platformu üyeleri, ilçedeki Sarıbeyler göletine düzenlenen gezide doğayla baş başa keyifli vakit geçirdiler.
Keçiören Belediyesi, emeklilere yönelik çeşitli sosyal ve kültürel faaliyetler düzenliyor. Bu kapsamda ilçedeki Sarıbeyler göletine gerçekleştirilen gezide Emekliler Platformu üyeleri hem spor yaptılar hem de sonbahardan kalan doğa manzarasına tanık oldular. Temiz havanın tadını çıkaran emekliler, doğa yürüyüşlerinin belirli periyotlarda tekrarlanması talebinde bulunarak, Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok’a teşekkürlerini ilettiler.
Başkan Altınok, emeklilere yönelik sosyal ve kültürel faaliyetlerin artarak devam edeceğini belirterek, "İnsanlarımızın hayatlarına küçük dokunuşlar yapmaya, onların emeklilik dönemlerini güzelleştirmeye devam ediyoruz. İş hayatı sonrası herhangi bir boşluğa düşmemeleri için yeni aktivitelerle onları buluşturuyoruz" dedi.Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)
Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.
"Emekliler doğa yürüyüşüne çıktı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "22.10.2021" tarihinde "ÇEVRE" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ÇEVRE" haberleri kategorisinde yer alan Emekliler doğa yürüyüşüne çıktı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.