Elektrik teline demir ile değen işçi hayatını kaybetti

Elektrik teline demir ile değen işçi hayatını kaybetti, başlıklı haberin detayında; Balıkesir'in Kepsut ilçesinde inşaatta çalışan işçi elindeki demirin elektrik direğine değmesi üzerine elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Kepsut ilçesine bağlı Osmaniye kırsal mahallesinde yaşayan inşaat işçisi Yasin Akat, Kepsut’ta inşaatta çalışırken elindeki demirin elektrik tellerine değmesi sonucu akıma kapılarak hayatını kaybetti. Hastaneye sevk edilen Yasin Akat yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayla ilgili olarak soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.

"Elektrik teline demir ile değen işçi hayatını kaybetti" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "18.07.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan Elektrik teline demir ile değen işçi hayatını kaybetti başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.