Elazığspor, maç biletlerini 1 lira yaptı

Elazığspor, maç biletlerini 1 lira yaptı, başlıklı haberin detayında; Elazığspor, TFF 3. Lig 1. Grubun 23. haftasında evinde oynayacağı 1954 Kelkit Belediyespor maçı biletlerini 1 liradan satışa çıkardı.

TFF 3. Lig 1. Grubun 23. haftasında sahasında 1954 Kelkit Belediyespor ile önemli bir maça çıkacak olan Elazığspor'da yönetim kurulu, bu maçın biletlerini 1 lira olarak kamuoyuna duyurdu. Perşembe sabahı satışa çıkan biletlerin maç gününe kadar tamamen satılması bekleniyor. 19 Şubat Cumartesi günü saat 13.00'da Elazığ Doğukent Stadında oynanacak olan maçın biletleri maç gününe kadar Elazığspor store, maç günü ise hem stat gişeleri, hem de Elazığspor storeden temin edilebilecek.

Müsabakayı 3. doz aşısını olan veya 2. doz aşısının üstünden 180 gün geçmemiş taraftarlar takip edebilecek.




Elazığspor, maç biletlerini 1 lira yaptı başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 17.02.2022 tarihinde SPOR haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. SPOR haberleri kategorisinde yer alan Elazığspor, maç biletlerini 1 lira yaptı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)