Elazığ'daki uyuşturucu operasyonunda tutuklama

Elazığ'daki uyuşturucu operasyonunda tutuklama, başlıklı haberin detayında; Elazığ'da polis ekiplerin yaptığı çalışmada toplamda 4 kilo 607 gram esrar maddesi ele geçirilirken bir şüpheli de gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, il genelinde meydana gelebilecek uyuşturucu madde kullanımı, ticareti ve sevkiyatının önlenmesine yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen çalışmalar sırasında Bingöl yolu polis uygulama noktasında şüpheli görülen bir araçta arama yapıldı. Yapılan aramada, 4 kilo 100 gram kubar esrar maddesi ile 507 gram toz esrar maddesi ele geçirildi. Araç sürücüsü M.E.S. (20) gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğünde ifadesi alınan şüpheli, 'Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak' suçundan bugün adliyeye sevk edildi.

Mahkeme karşısına çıkartılan şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.




Elazığ'daki uyuşturucu operasyonunda tutuklama başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 23.02.2022 tarihinde ASAYİŞ haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. ASAYİŞ haberleri kategorisinde yer alan Elazığ'daki uyuşturucu operasyonunda tutuklama başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)