Elazığ'da şantiyelerde zehirlenen 19 kişi hastaneye sevk edildi
Elazığ'da şantiyelerde zehirlenen 19 kişi hastaneye sevk edildi, başlıklı haberin detayında; Elazığ'da farklı inşaatların şantiyelerinde yedikleri yemek sonrası rahatsızlanan 19 kişi hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.
Olay, Elazığ merkez ve ilçelerinde bulunan farklı şantiyelerde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, işçilerde bir anda karın ağrısı, mide bulantısı ve öksürük şikayetleri görülmesi üzerine sağlık ekipleri sevk edildi. Yedikleri yemekten zehirlenen 12 işçi yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla kentteki hastanelere kaldırılırken, 7 işçinin ise kendi imkanlarıyla hastaneye gittiği öğrenildi.
Olayla ilgili inceleme başlatıldı.Elazığ'da şantiyelerde zehirlenen 19 kişi hastaneye sevk edildi başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 14.03.2022 tarihinde ASAYİŞ haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. ASAYİŞ haberleri kategorisinde yer alan Elazığ'da şantiyelerde zehirlenen 19 kişi hastaneye sevk edildi başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)