Elazığ'da polis çocuklarla kar topu oynadı

TAKİP ET

Elazığ'da polis çocuklarla kar topu oynadı, başlıklı haberin detayında; Elazığ'da devriye atan polis ekipleri, çocukların oyun oynama isteğini geri çevirmeyerek onlarla birlikte kar topu oynadı.

Reklam
Reklam

Elazığ'da geçen hafta başlayan ve aralıklarla devam eden kar yağışından dolayı ekiplerin şehir genelinde herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için çalışmaları devam ediyor. Merkeze bağlı Sürsürü Mahallesi'nde devriye atan ekipler, oyun oynayan çocukların teklifini geri çevirmeyerek onlarla birlikte kar topu oynadı. Polisler ve çocukların kar topu oynamaları telefon kamerasına yansıdı.




Elazığ'da polis çocuklarla kar topu oynadı başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 26.01.2022 tarihinde HABERDE İNSAN haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. HABERDE İNSAN haberleri kategorisinde yer alan Elazığ'da polis çocuklarla kar topu oynadı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)