Elazığ'da jandarmadan suların çekildiği alanlarda yasa dışı kenevir ekimine karşı önlem

TAKİP ET

Elazığ'da jandarmadan suların çekildiği alanlarda yasa dışı kenevir ekimine karşı önlem, başlıklı haberin detayında; Elazığ İl Jandarma Komutanlığı, Keban Barajı'nda suların çekildiği alanlara yasa dışı kenevir ekimine karşı uygulama başlattı.

Reklam
Reklam

Elazığ İl Jandarma Komutanlığı, yasa dışı kenevir ekimi ve ‘uyuşturucu madde imal ve ticareti’ yapan kişilere yönelik çalışma başlattı. Yapılan çalışmalar kapsamında ekipler, Keban Baraj suyunun çekilmesiyle birlikte tarım arazisi olarak kullanılan Mollakendi beldesinden başlayıp Gülüşkür Köprüsü’ne kadar olan bölgede drone ve uyuşturucu köpeği destekli arama faaliyetinde bulundu.

İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yılın ilk 9 ayında uyuşturucu tacirlerine yönelik 321 olay ortaya çıkarılırken, ‘uyuşturucu madde imal ve ticareti’ yapan, uyuşturucu kullanan ve bulunduran 390 şüphelinin yakalanarak adli makamlara sevk edildiği kaydedildi.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Elazığ’da jandarmadan suların çekildiği alanlarda yasa dışı kenevir ekimine karşı önlem" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "15.10.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan Elazığ’da jandarmadan suların çekildiği alanlarda yasa dışı kenevir ekimine karşı önlem başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.