Elazığ Belediyesi kapsamlı temizlik çalışmalarına devam ediyor

TAKİP ET

Elazığ Belediyesi kapsamlı temizlik çalışmalarına devam ediyor, başlıklı haberin detayında; Elazığ Belediyesi, daha temiz bir Elazığ hedefiyle şehir genelinde temizlik çalışmalarını sürdürüyor.

Reklam
Reklam

Bir yandan günlük temizlik çalışmalarını aksatmadan sürdüren Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri bir yandan da belirlenen program dâhilinde mahallelerde kapsamlı temizlik çalışmalarını gerçekleştiriyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından, İcadiye ve Rüstempaşa mahallelerinde kapsamlı temizlik çalışmaları gerçekleştirildi. Rutin hizmetlere ek olarak gerçekleştirilen çalışmalar doğrultusunda cadde ve sokaklar süpürülerek vakumlu arazözlerle yıkandı. Vatandaşlar tarafından yoğun olarak kullanılan otobüs durakları ve çeşmelerde buharlı temizlik aracıyla hijyen sağlandı.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Elazığ Belediyesi kapsamlı temizlik çalışmalarına devam ediyor" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "14.10.2021" tarihinde "ÇEVRE" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ÇEVRE" haberleri kategorisinde yer alan Elazığ Belediyesi kapsamlı temizlik çalışmalarına devam ediyor başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.