Eksilmeyen aşk: "Bizim gücümüz, evimizin direğisin"

TAKİP ET

Ünlü oyuncu 11 yıldır mutlu bir evlilik sürdürdüğü kocasına olan aşkını bir kez de sosyal medyadan ilan etti.

Reklam
Reklam

Salma Hayek, Uluslararası Erkekler Günü için Instagram hesabından bir kutlama mesajı yayınladı. 2009 yılında evlendiği Fransız iş insanı François Henri Pinault ve kızı Valentina Paloma ile havuzda çekilen bir aile pozunu paylaşan Hayek "bugünkü hayatını en büyük hayallerinde bile aklından geçirmediğini" belirtti.

Hayek "Hayatımı böylesine harika ve sıra dışı bir insanla paylaşacağımı en büyük düşlerimde bile hayal edemezdim. Sen bizim gücümüzsün, ben bizim esin kaynağımızsın, sen bizim evimizsin" diye yazdı. Hayek'in bu paylaşımına takipçilerinden çok sayıda beğeni ve iyi dilek mesajları geldi.

Salma Hayek ile François Henri Pinault, gösteri dünyasının en mutlu çiftlerinden biri olarak biliniyor. Çift, bir flört döneminin ardından Venedik'te çok konuşulan bir düğünle evlendi. Sonra da tropikal bir adada balayına gitti.

Bu Salma Hayek'in ilk evliliği. Pinault ile daha önce Dorothee Lepere ile bir evlilik yapmıştı. Eski evliliğinden üç tane çocuğu var. Hayek ile evliliğinden de bir tane kızı bulunuyor.