Ekrem İmamoğlu - Binali Yıldırım ortak canlı yayın izle

TAKİP ET

Ekrem İmamoğlu ile Binali Yıldırım arasındaki tüm kanallara açık olan ortak canlı yayın, İsmail Küçükkaya moderatörlüğün de bu akşam saat 21:00'da Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayında yapılacak.

Reklam
Reklam

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım ile CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu'nun tüm kanallara, internete ve radyolara açık ortak yayını bu akşam saat 21:00'da gerçekleştirilecek. İzlenme rekorları kırması beklenen tarihi yayının moderatörlüğünü İsmail Küçükkaya gerçekleştirecek.

Ekrem İmamoğu ve Binali Yıldırım Ortak canlı yayın, saat 21.00'da, tüm kanallarda, internet ortamında, radyolarda olmak üzere her platformda yayında olacak.

EKREM İMAMOĞLU VE BİNALİ YILDIRIM'A 3 DK'LIK EŞİT SÜRE, EŞİT SÜRE

Moderatörlüğünü İsmail Küçükkaya'nın yapacağı ortak yayında, moderatör Ekrem İmamoğlu ve Binali Yıldırım'a eşit soru ve eşit süre ilkesine göre sorular soracak.

İK PARTİ'NİN ORTAK EKİBİ ÇALIŞACAK

Ekrem İmamoğu ve Binali Yıldırım Ortak canlı yayını, Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'ndan, AK Parti ve CHP tarafından belirlenen ortak bir ekip tarafından gerçekleştirilecek.