Ekmek Teknesi'nin sarışın bombasıydı... Değişen yalnızca saçları olmuş

TAKİP ET

2002 yılında başlayıp kısa sürede efsane yapımlar arasında yer alan Ekmek Teknesi, 106'ncı bölümle ekran serüvenini tamamlamıştı. Efsane dizi gerise ise unutulmaz karakterler bıraktı. Onlardan bir tanesi de 'Lan Jale' olarak bilinen Esin Civangil'di. Güzel oyuncu son görünümüyle gündeme geldi.

Reklam
Reklam

İlk bölümü 2002 yılında yayınlanan fenomen dizi Ekmek Teknesi'yle tanıdık onu. Duru güzelliği, iyi niyetli halleriyle her zaman seyircinin dikkatini çekti. En çok da erkek arkadaşı Korkut ile olan kavgalarına güldük, Korkut'tan ayrılıp başkasıyla evlendiğinde kederlendik. Hele ki Korkut'un ''Lan Jale'' hitabı, adeta oyuncunun gerçek adıymış gibi kazındı akıllara.

Ekmek Teknesi'nden sonra, 2004 yılında Mavi Rüya isimli dizide Yasemin karakterini canlandırdı. 2007'de ise Arka Sıradakiler isimli dizide Buket karakterine hayat verdi. Civangil, Ekmek Teknesi'yle tanınmış olsa da, sonralarda da birçok projede yer aldı. Ekranlardan uzak bir hayat ona göre değildi.

Şimdilerde 38 yaşında olan oyuncu, güzelliğinden hiçbir şey kaybetmedi. Ara ara saç rengini değiştirse de yıllar güzelliğinden bir şey çalamamış. Yıllar geçti, Esin değişmedi...Yıllar geçti, Esin değişmedi...