Ekmeğin içinden çıkanlar görenleri şoka uğrattı

TAKİP ET

Fırından aldığınız ekmekler ne kadar hijyenik diye hiç düşündünüz mü? Ekmeklerin içinden çıkanlar vatandaşı krize soktu. Ekmek alırken bunlara mutlaka dikkat etmelisiniz.

Reklam
Reklam

Fırınlarda yapılan ekmekler hijyenik bir ortamda mı yapılıyor nasıl bir ortamda yapılıyor hepsi merak konusudur. Vatandaş tarafından oldukça dikkat et edilen hatta çok hassa bir konu olan ekmek konusunda yetkliler harekete geçmiş bulunmaktadır. Sofraralırımızın vazgeçilmezi olan ekmek fırıncılar tarafından kötü bir ortamda yapılmaktadır ve ekmek yapılırken hiç bir şekilde dikkat edilmemektedir. Günün her öğününde tükettiğimiz ekmek, yeterli gramajda olup sağlık açısından da temiz olmak zorundadır. 

EKMEĞİN İÇİNDEN SİGARA İZMARİTİ ÇIKTI

Ülkemiz de oldukça çok olan fırınlar ve fırıncılık sektöründe en önemli ve en dikkat edilmesi gereken konulardan biri ekmeğin temiz koşullarda yapılması ve olması gereken ağırlıkta olması gerekiyor. Bunlardan sağlık açısından ciddi bir yere sahiptir. Ülkemiz de en çok tüketilen ve her öğünde yemek istediğimiz ekmek, milletimiz ve ülkemiz için çok önemli bir yere sahiptir. Vatandaş ekmeğin içinden sigara izmariti, böcek ve ip vb. görmekten artık bıkmış ve usanmış durumdadırlar. Vatandaşların şikayeti üzerine harekete geçen yetkililer en çok şikayet edilen fırınlara ani baskınlar yaptı ve fırınları tek tek inceledi. En ufak detayına kadar bakan yetkililer sağlık bakanlığına göre üretime uygun olmayan fırınları kapatmıştır ve herhangi satış yapılmayacaktır.