Ehliyet sınavında sürücü adayının kullandığı araç takla attı
Ehliyet sınavında sürücü adayının kullandığı araç takla attı, başlıklı haberin detayında; Samsun'da ehliyet sınavı sırasında sürücü adayı genç kızın aracı şarampole yuvarlandı. Kazada şans eseri yaralanan olmadı.
Kaza, Samsun’un İlkadım ilçesi Derebahçe Mahallesi Şehit Tuncay Karataş Bulvarı’nda düzenlenen ehliyet için direksiyon sınavında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir sürücü kursu öğrencisi Hüsna A. (23) idaresindeki 55 ACP 337 plakalı otomobil, direksiyon sınavı sırasında sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak takla atıp şarampole yuvarlandı ve ters döndü. Sürücü adayı Hüsna A. ile yanında bulunan sınav görevlisi kazayı yara almadan atlattı. Sürücü kursu sahipleri de kazadan sınav görevlisinin hatasının bulunduğunu belirterek, sınav görevlisinin müdahale etmediği için kazanın meydana geldiğini ileri sürdüler.
Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)
Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.
"Ehliyet sınavında sürücü adayının kullandığı araç takla attı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "11.07.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan Ehliyet sınavında sürücü adayının kullandığı araç takla attı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.