Eğitimciler büyüklerimizi unutmadı

TAKİP ET

Eğitimciler büyüklerimizi unutmadı başıklıklı son dakika haberinde; Balıkesir'in Edremit ilçesinde İlçe Milli Eğitim Müdür Yakup Özbek öncülüğündeki eğitimciler, Kızılay Huzurevi'ni ziyaret ederek büyüklerimizin gönüllerini aldılar.

Reklam
Reklam

‘Babalar Günü’ nedeniyle düzenledikleri ziyarette kimsesi olmayan yada ziyaretine gelinmeyen büyüklerimizin başı eğik kalmaması için düzenlenen ziyarette Özbek, “Geçmiş ve
gelecek arasındaki en kuvvetli bağımız olan siz değerli büyüklerimize sevgi ve saygılarımla” notuyla birer hediye takdim etti. Ziyarete sendika başkanları da katıldı.

Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)


"Eğitimciler büyüklerimizi unutmadı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "21.06.2021" tarihinde "EĞİTİM" haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde "HABER16.COM" editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "EĞİTİM" haberleri kategorisinde yer alan "Eğitimciler büyüklerimizi unutmadı" başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardadır.