Ege'nin geleneksel deve güreşi havadan görüntülendi

TAKİP ET

Ege'nin geleneksel deve güreşi havadan görüntülendi, başlıklı haberin detayında; Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde 17. Burhaniye Zeytin ve Zeytinyağı Hasat Festivali'nde Ege bölgesinin geleneksel folklorik deve güreşlerinde develerin kıyasıya mücadeleleri drone ile havadan görüntülendi.

Reklam
Reklam

Burhaniye Belediyesi tarafından organize edilen ve son yılların en coşkulu müsabakalarına sahne olduğu ve yaklaşık 200 devenin güreştiği müsabakalarda kupa gösterileri nefesleri kesti.

Burhaniye deve güreşi arenasında gerçekleştirilen güreşlerde 180'e yakın deve arenada müsabaka yaptı. Ege bölgesinin kültürel miraslarından birisi olan deve güreşleri drone ile havadan görüntülendi. Devlerin kıyasıya mücadelesi drone kamerasına yansıdı.




Ege'nin geleneksel deve güreşi havadan görüntülendi başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 24.01.2022 tarihinde KÜLTÜR SANAT haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. KÜLTÜR SANAT haberleri kategorisinde yer alan Ege'nin geleneksel deve güreşi havadan görüntülendi başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)